Tuesday, June 19, 2018

L'alt Berguedà en 27 itineraris: Recull guanyador del V Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut) libro .epub Ramon Rovira Solà


Descargar PDF Leer en línea



Els vint-i-set itineraris d'aquesta guia són una selecció molt representativa de les excursions que es poden fer en els diversos àmbits de muntanya de l'alt Berguedà, siguin cims o no. Són, en general, excursions força exigents, de durada llarga o mitjana i de desnivell tirant a fort, que demanen preparació física i coneixement de la muntanya. Han estat pensades en forma de circuit, amb el mateix punt de sortida i d'arribada, i de manera que l'aproximació sigui sempre factible amb cotxe normal. Entre els cims visitats hi ha els de més anomenada del Berguedà i uns altres de força oblidats. Els primers, situats bé a la línia de la.
libro L'alt Berguedà en 27 itineraris: Recull guanyador del V Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut) gratis
descargar libro en pdf L'alt Berguedà en 27 itineraris: Recull guanyador del V Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut)
Download L'alt Berguedà en 27 itineraris: Recull guanyador del V Premi Vèrtex, convocat per la FEEC (Azimut) PDF (PDF, EPUB, KINDLE)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.